Zapraszamy do składania podań do następujących oddziałów:
PLANOWANE ODDZIAŁY W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2025/2026
TECHNIKUM GASTRONOMICZNE:
| 
 Lp.  | 
 Nazwa oddziału  | 
 Rozszerzenia  | 
 Liczba miejsc  | 
| 
 1.  | 
 1 TC technik technologii żywności  | 
 Biologia, nowoczesne cukiernictwo  | 
 30  | 
| 
 2.  | 
 1 TD technik technologii żywności  | 
 Biologia, nowoczesne cukiernictwo  | 
 30  | 
| 
 3.  | 
 1 TE technik żywienia i usług gastronomicznych  | 
 Biologia, dietetyka i promocja zdrowia  | 
 30  | 
| 
 4.  | 
 1 TF technik żywienia i usług gastronomicznych  | 
 Język angielski, dietetyka i promocja zdrowia  | 
 30  | 
| 
 5.  | 
 1 TB technik usług kelnerskich  | 
 Język angielski, techniki barmańskie/techniki baristyczne  | 
 30  | 
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA:
| 
 Lp.  | 
 Nazwa oddziału  | 
 Rozszerzenia  | 
 Liczba miejsc  | 
| 
 1.  | 
 1 ZA kucharz  | 
 -  | 
 30  | 
| 
 2.  | 
 1 ZB kucharz  | 
 -  | 
 30  | 
| 
 3.  | 
 1 ZD cukiernik  | 
 -  | 
 30  | 
| 
 4.  | 
 1 ZG kelner  | 
 -  | 
 30  | 
BRANŻOWA SZKOŁA II STOPNIA:
| 
 Lp.  | 
 Nazwa oddziału  | 
 Rozszerzenia  | 
 Liczba miejsc  | 
| 
 1.  | 
 1 PTU technik żywienia i usług gastronomicznych  | 
 -  | 
 25  | 
| 
 2.  | 
 1 PTT technik technologii żywności  | 
 -  | 
 25  | 
						