- Marek Józefowicz (dyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Błażej Siwiec (wicedyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Agnieszka Świercz (wicedyrektor)
pracownia technologii gastronomicznej
- Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Beata Adamczyk
Zajęcia rewalidacyjne
- Anna Antoniak
bezpieczeństwo i higiena pracy bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii bezpieczeństwo żywności technika i bezpieczeństwo w gastronomii wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych wyposażenie zakładów gastronomicznych
- Maria Bazylewicz-Radio
obsługa kelnerska planowanie usług gastronomicznych podstawy gastronomii podstawy miksologii pracownia rozliczania usług gastronomicznych rozliczanie usług gastronomicznych technologia gastronomiczna technologia żywienia
- Elżbieta Borawska
Geografia Geografia rozszerzona
- Maria Brańska
Religia
- Wojciech Brański
Edukacja dla bezpieczeństwa Historia Historia i teraźniejszość
- Irena Charytoniuk
Chemia Chemia rozszerzona Fizyka
- Anna Choruży
Religia
- Katarzyna Chyża
Wychowanie fizyczne
- Małgorzata Daniłowicz
pracownia technologii gastronomicznej Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
- Zbigniew Duczkowski
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej usługi gastronomiczne i cateringowe
- Bożena Dziarnowska
pracownia cukiernicza pracownia technologii gastronomicznej pracownia usług gastronomicznych Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Helena Fiedorowicz-Chodnicka
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna technologia żywienia zasady żywienia człowieka
- Magdalena Gierasimczuk
Matematyka Matematyka rozszerzona
- Patrycja Gołaszewska
Plastyka
- Joanna Gudowska
nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym pracownia usług i obsługi konsumenta technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej usługi gastronomiczne i cateringowe Zajęcia z wychowawcą zasady żywienia człowieka
- Barbara Hryniewicz
Język polski
- Andrzej Iwaniuk
Informatyka Matematyka
- Radosław Jasiński
Język polski
- Adam Kaczanowski
Język niemiecki j.niem/j.ros
- Renata Karecka-Sebastianiuk
pracownia cukiernicza Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
- Paweł Karetko
pracownia obsługi kelnerskiej pracownia technologii gastronomicznej pracownia usług gastronomicznych Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Danuta Korolczuk
analiza żywności nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym pracownia technologii gastronomicznej technologie produkcji cukierniczej
- Izabela Kowalska-Dolatowska
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy
- Małgorzata Kryszeń
pracownia cukiernicza pracownia obsługi kelnerskiej pracownia usług gastronomicznych pracownia usług i obsługi konsumenta praktyka zawodowa w CKZ
- Monika Krzyżaniak
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii
- Izabela Kuczyńska
Geografia
- Maciej Kułak
Obowiązki bibliotekarza
- Joanna Kurszel
Obowiązki bibliotekarza
- Ewa Kwaśniewska
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej pracownia planowania żywienia pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii pracownia technologii gastronomicznej technologie produkcji cukierniczej
- Wioletta Leżanka
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej podstawy przemysłu spożywczego pracownia cukiernicza pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii pracownia technologii gastronomicznej technologia gastronomiczna wyposażenie zakładów gastronomicznych zasady żywienia człowieka
- Marta Łątkowska
analiza żywności nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej zasady żywienia człowieka
- Joanna Łotko
Biologia Biologia rozszerzona
- Danuta Michalczuk
Informatyka j.niem/j.ros
- Anna Modzelewska
pracownia technologii gastronomicznej Praktyka zawodowa w CKZ
- Alicja Nelke
Język angielski Język angielski rozszerzony Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w gastronomii
- Krystyna Niemołocznow
analiza żywności organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej pracownia planowania żywienia technologia gastronomiczna technologia żywienia Zajęcia z wychowawcą założenie i prowadzenie firmy zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi zasady żywienia człowieka
- Zofia Niewińska
pracownia cukiernicza pracownia technologii gastronomicznej praktyka zawodowa w CKZ
- Monika Nizik
j.niem/j.ros
- Andrzej Nocny
Wychowanie fizyczne
- Arkadiusz Noskowicz
Informatyka Wiedza o społeczeństwie
- Agnieszka Okuniewska
Obowiązki pedagoga zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
- Ewa Olendzka
Podstawy przedsiębiorczości usługi gastronomiczne założenie i prowadzenie firmy zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi
- Marta Orzechowska
Fizyka
- Daniela Perkowska
Język polski
- Jan Perkowski
Język polski Obowiązki psychologa Zajęcia z wychowawcą zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
- Urszula Giedrojć
Język polski
- Krzysztof Piskorz
Wychowanie fizyczne
- Anna Pruszyńska-Walczuk
Historia Historia i społeczeństwo Wiedza o społeczeństwie
- Agnieszka Rybak
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii podstawy przemysłu spożywczego pracownia planowania żywienia pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej wyposażenie zakładów cukierniczych zasady żywienia człowieka
- Irena Sakowicz
pracownia technologii gastronomicznej Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
- Anna Samborska
pracownia obsługi kelnerskiej pracownia technologii gastronomicznej praktyka zawodowa w CKZ
- Agnieszka Szumińska
Matematyka
- Joanna Szydłowska
Religia Zajęcia rewalidacyjne
- Joanna Średzińska
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy w gastronomii
- Izabela Tarasiuk
Matematyka Matematyka rozszerzona
- Izabela Toruńska
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w cukiernictwie
- Edyta Turel
Biologia Wychowanie do życia w rodzinie Zajęcia rewalidacyjne
- Elżbieta Wasiluk
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy w cukiernictwie
- Sylwester Właszczuk
Wychowanie fizyczne
- Joanna Włostowska
Obowiązki pedagoga zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej Obowiązki pedagoga specjalnego
- Barbara Wysocka
bezpieczeństwo i higiena pracy bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii podstawy gastronomii technologia gastronomiczna wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych wyposażenie zakładów cukierniczych założenie i prowadzenie firmy zasady żywienia człowieka
- Grażyna Zawadzka
obsługa kelnerska podstawy gastronomii podstawy miksologii pracownia usług i obsługi konsumenta technologia gastronomiczna usługi gastronomiczne usługi gastronomiczne i cateringowe
- Wiesław Zujko
Wychowanie fizyczne
- Anna Żmieńko
pracownia cukiernicza Praktyka zawodowa w CKZ
- Marek Żuk
higiena i mikrobiologia żywności podstawy przemysłu spożywczego pracownia obsługi kelnerskiej pracownia usług i obsługi konsumenta technologia gastronomiczna usługi gastronomiczne i cateringowe zasady żywienia człowieka
- Jolanta Żurawska
pracownia technologii gastronomicznej