Wykaz podręczników w ZSG

Rok szkolny 2021-2022


KLASY PIERWSZE

Technikum Gastronomiczne

  • I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
  • I TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (semestr 1 i semestr 2) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 1 i semestr 2) - pobierz

KLASY DRUGIE

Technikum Gastronomiczne

  • II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • II THP  - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (semestr  3 i semestr 4) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 3 i semestr 4) - pobierz

KLASY TRZECIEPO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • III TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • III TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • III TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY TRZECIEPO SZKOLE PODSTAWOWEJ

Technikum Gastronomiczne

  • III TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • III TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY CZWARTE

Technikum Gastronomiczne

  • IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • IV TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • IV TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • IV TE - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz