Wykaz podręczników w ZSG
Rok szkolny 2022-2023
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TDP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
- I TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
- I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
- I TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
- I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, jęz. angielski) - pobierz
- I TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz
- I TJP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
- I ZAP - kucharz - pobierz
- I ZBP - kucharz - pobierz
- I ZCP - kucharz - pobierz
- I ZDP - cukiernik - pobierz
- I ZEP - cukiernik - pobierz
- I ZFP - cukiernik - pobierz
- I ZGP - cukiernik - pobierz
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
- Technik technologii żywności (po gimnazjum- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po gimnazjum- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
KLASY DRUGIE
Technikum Gastronomiczne
- II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- IITHP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
- II TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (semestr 3 i semestr 4) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 3 i semestr 4) - pobierz
KLASY TRZECIE
Technikum Gastronomiczne
- III TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- IIITHP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY CZWARTE - PO GIMNAZJUM
Technikum Gastronomiczne
- IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- IV TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- IV TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
KLASY CZWARTE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ
Technikum Gastronomiczne
- IV TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- IV TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- IV TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz