Wykaz podręczników w ZSG

Rok szkolny 2022-2023


KLASY PIERWSZE

Technikum Gastronomiczne

  • I TDP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
  • I TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
  • I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
  • I TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
  • I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, jęz. angielski) - pobierz
  • I TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz
  • I TJP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
  • Technik technologii żywności (po gimnazjum- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po gimnazjum- semestr 1 i semestr 2) - pobierz

 

 

KLASY DRUGIE

Technikum Gastronomiczne

  • II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • IITHP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
  • II TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (semestr 3 i semestr 4) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 3 i semestr 4) - pobierz

 


KLASY TRZECIE

Technikum Gastronomiczne

  • III TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • IIITHP  - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY CZWARTE - PO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • IV TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • IV TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

KLASY CZWARTE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ

Technikum Gastronomiczne

  • IV TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • IV TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • IV TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz