Lista podręczników obowiązujących w roku szkolnym 2025/2026
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TB technik usług kelnerskich - pobierz w PDF
- I TC technik technologii żywności- pobierz w PDF
- I TD technik technologii żywności- pobierz w PDF
- I TE technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
- I TF technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
Szkoła Branżowa I stopnia
- I ZA (Kucharz) - pobierz w PDF
- I ZB (Kucharz) - pobierz w PDF
- I ZD (Cukiernik) - pobierz w PDF
- I ZG (Cukiernik) - pobierz w PDF
Szkoła Branżowa II stopnia
- I PTT technik technologii żywności- pobierz w PDF
- I PTU technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
KLASY DRUGIE
Technikum Gastronomiczne
- II TW - pobierz w PDF
- II TE - pobierz w PDF
Szkoła Branżowa I stopnia
- II ZA (Kucharz) - pobierz w PDF
- II ZD (Cukiernik) - pobierz w PDF
Szkoła Branżowa II stopnia
- II BS2TTŻ (Technik technologii żywności) oraz II BS2TŻIU (Technik żywienia i uslug gastronomicznych) - pobierz w PDF
KLASY TRZECIE
Technikum Gastronomiczne
- III TB - pobierz w PDF
- III TC - pobierz w PDF
- III TD - pobierz w PDF
- III TE - pobierz w PDF
- III TF - pobierz w PDF
- III TG - pobierz w PDF
Szkoła Branżowa I stopnia
- III ZA - pobierz w PDF
- III ZB - pobierz w PDF
- III ZD - pobierz w PDF
- III ZE - pobierz w PDF
KLASY CZWARTE
Technikum Gastronomiczne
- IV TEP- pobierz w PDF
- IV TFP- pobierz w PDF
- IV TGP- pobierz w PDF
- IV THP- pobierz w PDF
- IV TIP- pobierz w PDF
KLASY PIĄTE
Technikum Gastronomiczne
- V TFP- pobierz w PDF
- V THP- pobierz w PDF
- V TWP- pobierz w PDF