- Szczegóły
- Odsłony: 27
40 uczniów z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w lipcu i sierpniu 2025r bierze udział w stażach uczniowskich w podlaskich firmach branży gastronomicznej w ramach projektu „Gastrotechnicy”, Zadanie 2- Staże uczniowskie w 2025r. realizowanego w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku.
- Szczegóły
- Odsłony: 21
W ramach realizacji Zadania 1 przeprowadzono indywidualne konsultacje i profilowanie ucznia w ramach projektu „Gastrotechnicy” realizowane przez Perfect Project Sp. z o.o., Miasto Białystok oraz Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w ramach Zadania 1 Diagnostyka i przygotowanie uczniów ZSG w Białymstoku do staży uczniowskich i zajęć specjalistycznych u przedsiębiorców w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS.
- Szczegóły
- Odsłony: 371
Uczniowie Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku wzięli udział w zajęciach specjalistycznych u pracodawców w Augustowie
- Szczegóły
- Odsłony: 863
Ogłaszamy rekrutację skierowaną do uczniów klas II - IV o profilu technik technologii żywności, technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich uczących się w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku na zajęcia specjalistyczne w firmach branży gastronomicznej w Augustowie (40 godzin) realizowane projektu „Gastrotechnicy”, Zadanie 8 - Kursy specjalistyczne uczniów ZSG w Białymstoku u Przedsiębiorców
- Szczegóły
- Odsłony: 1221
W związku z realizacją Projektu „Gastrotechnicy” o numerze FEPD.08.01-IZ.00-0010/24 realizowany w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS.
Ogłaszamy rekrutację skierowaną do:
uczniów klas I - V o profilu technik technologii żywności, technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich uczących się w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku na staże uczniowskie (160 godzin) realizowane w terminie maj-sierpień 2025r. w ramach projektu „Gastrotechnicy”, Zadanie 2- Staże uczniowskie w 2025r.
- Szczegóły
- Odsłony: 470
Projekt „Gastrotechnicy” o numerze FEPD.08.01-IZ.00-0010/24 realizowany w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS.