Zapraszamy wszystkich chętnych uczniów i słuchaczy do indywidualnego udziału w szkolnym konkursie na sporządzanie oryginalnego deseru z wykorzystaniem buraka ćwikłowego oraz czekolady, który odbędzie się 24.11.2023 (wg kalendarza świąt nietypowych - Dzień Buraka). Szczegółowe informacje znajdują się w regulaminie konkursu.

Załączniki:

Regulamin konkursu cukierniczego burak w czekoladzie | PDF

Załacznik 1 Burak w czekoladzie | DOC

Zalącznik 2 Burak w czekoladzie | DOCX

W dniu 1 grudnia 2023r. w ZSG odbędzie Etap Okręgowy

Tematyka  wiodąca: Mięso i przetwory mięsne - technologia i zastosowanie w żywieniu.

Szczegóły : www.owoz.pl

Zajrzyj na fanpage naszej Olimpiady!  

Najważniejsze daty z harmonogramu Olimpiady:

  • I etap Olimpiady (szkolny): 28 listopada 2023 r.
  • II etap Olimpiady (wojewódzki): 5 marca 2024 r.
  • FINAŁ - III etap Olimpiady (ogólnopolski): 18 kwietnia 2024 r.

Zapraszamy do udziału w projekcie i Olimpiadzie.

Zapraszamy Wszystkich Uczniów i Słuchaczy Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku do udziału w szkolnym konkursie cukierniczym pn. „ Piernik świąteczny w dwóch odsłonach”
Szczegóły w regulaminie konkursu.

Regulamin konkursu

Załącznik do regulaminu