• Marek Józefowicz (dyrektor
    Wychowanie fizyczne

 

  • Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej
      
  • Błażej Siwiec (wicedyrektor)
    Wychowanie fizyczne
      
  • Agnieszka Świercz (wicedyrektor)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

  • Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

  • Beata Adamczyk
    Zajęcia rewalidacyjne

 

  • Anna Antoniak
    bezpieczeństwo i higiena pracy
    bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
    bezpieczeństwo żywności
    technika i bezpieczeństwo w gastronomii
    wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
    wyposażenie zakładów gastronomicznych

 

  • Maria Bazylewicz-Radio
    obsługa kelnerska
    planowanie usług gastronomicznych
    podstawy gastronomii
    podstawy miksologii
    pracownia rozliczania usług gastronomicznych
    rozliczanie usług gastronomicznych
    technologia gastronomiczna
    technologia żywienia

 

  • Elżbieta Borawska
    Geografia
    Geografia rozszerzona

 

  • Maria Brańska
    Religia

 

  • Wojciech Brański
    Edukacja dla bezpieczeństwa
    Historia
    Historia i teraźniejszość

 

  • Irena Charytoniuk
    Chemia
    Chemia rozszerzona
    Fizyka 

 

  • Anna Choruży
    Religia

 

  • Katarzyna Chyża
    Wychowanie fizyczne

 

  • Małgorzata  Daniłowicz
    pracownia technologii gastronomicznej
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych

 

  • Zbigniew Duczkowski
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    usługi gastronomiczne i cateringowe

 

  • Bożena  Dziarnowska
    pracownia cukiernicza
    pracownia technologii gastronomicznej
    pracownia usług gastronomicznych
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Helena Fiedorowicz-Chodnicka
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    technologia żywienia
    zasady żywienia człowieka

 

  • Magdalena  Gierasimczuk
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona

 

  • Patrycja Gołaszewska
    Plastyka

 

  • Joanna Gudowska
    nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych
    organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
    pracownia usług i obsługi konsumenta
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    usługi gastronomiczne i cateringowe
    Zajęcia z wychowawcą
    zasady żywienia człowieka

 

  • Barbara Hryniewicz
    Język polski

 

  • Andrzej Iwaniuk
    Informatyka
    Matematyka

 

  • Radosław Jasiński
    Język polski

 

  • Adam Kaczanowski
    Język niemiecki
    j.niem/j.ros

 

  • Renata Karecka-Sebastianiuk
    pracownia cukiernicza
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych

 

  • Paweł Karetko
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia technologii gastronomicznej
    pracownia usług gastronomicznych
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Danuta Korolczuk
    analiza żywności
    nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych
    organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
    pracownia technologii gastronomicznej
    technologie produkcji cukierniczej

 

  • Izabela Kowalska-Dolatowska
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy

 

  • Małgorzata Kryszeń
    pracownia cukiernicza
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia usług gastronomicznych
    pracownia usług i obsługi konsumenta
    praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Monika Krzyżaniak
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii

 

  • Izabela Kuczyńska
    Geografia

 

  • Maciej Kułak
    Obowiązki bibliotekarza

 

  • Joanna Kurszel
    Obowiązki bibliotekarza

 

  • Ewa Kwaśniewska
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    pracownia planowania żywienia
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    pracownia technologii gastronomicznej
    technologie produkcji cukierniczej

 

  • Wioletta Leżanka
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    podstawy przemysłu spożywczego
    pracownia cukiernicza
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    pracownia technologii gastronomicznej
    technologia gastronomiczna
    wyposażenie zakładów gastronomicznych
    zasady żywienia człowieka

 

  • Marta Łątkowska
    analiza żywności
    nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    zasady żywienia człowieka

 

  • Joanna Łotko
    Biologia
    Biologia rozszerzona

 

  • Danuta Michalczuk
    Informatyka
    j.niem/j.ros

 

  • Anna Modzelewska
    pracownia technologii gastronomicznej
    Praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Alicja Nelke
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    Język angielski zawodowy
    Język angielski zawodowy w gastronomii
     

 

  • Krystyna Niemołocznow
    analiza żywności
    organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    pracownia planowania żywienia
    technologia gastronomiczna
    technologia żywienia
    Zajęcia z wychowawcą
    założenie i prowadzenie firmy
    zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi
    zasady żywienia człowieka

 

  • Zofia Niewińska
    pracownia cukiernicza
    pracownia technologii gastronomicznej
    praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Monika Nizik
    j.niem/j.ros

 

  • Andrzej Nocny
    Wychowanie fizyczne

 

  • Arkadiusz Noskowicz
    Informatyka
    Wiedza o społeczeństwie

 

  • Agnieszka Okuniewska
    Obowiązki pedagoga
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej

 

  • Ewa Olendzka
    Podstawy przedsiębiorczości
    usługi gastronomiczne
    założenie i prowadzenie firmy
    zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi

 

  • Marta Orzechowska
    Fizyka 

 

  • Daniela Perkowska
    Język polski

 

  • Jan Perkowski
    Język polski
    Obowiązki psychologa
    Zajęcia z wychowawcą
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej

 

  • Urszula Giedrojć
    Język polski

 

  • Krzysztof Piskorz
    Wychowanie fizyczne

 

  • Anna Pruszyńska-Walczuk
    Historia
    Historia i społeczeństwo
    Wiedza o społeczeństwie

 

  • Agnieszka Rybak
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    podstawy przemysłu spożywczego
    pracownia planowania żywienia
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    wyposażenie zakładów cukierniczych
    zasady żywienia człowieka

 

  • Irena Sakowicz
    pracownia technologii gastronomicznej
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych

 

  • Anna Samborska
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia technologii gastronomicznej
    praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Agnieszka Szumińska
    Matematyka

 

  • Joanna Szydłowska
    Religia
    Zajęcia rewalidacyjne

 

  • Joanna Średzińska
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy w gastronomii

 

  • Izabela Tarasiuk
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona

 

  • Izabela Toruńska
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy
    Język angielski zawodowy w cukiernictwie

 

  • Edyta Turel
    Biologia
    Wychowanie do życia w rodzinie
    Zajęcia rewalidacyjne

 

  • Elżbieta Wasiluk
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy w cukiernictwie

 

  • Sylwester Właszczuk
    Wychowanie fizyczne

 

  • Joanna Włostowska
    Obowiązki pedagoga
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
    Obowiązki pedagoga specjalnego

 

  • Barbara Wysocka
    bezpieczeństwo i higiena pracy
    bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
    podstawy gastronomii
    technologia gastronomiczna
    wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
    wyposażenie zakładów cukierniczych
    założenie i prowadzenie firmy
    zasady żywienia człowieka

 

  • Grażyna Zawadzka
    obsługa kelnerska
    podstawy gastronomii
    podstawy miksologii
    pracownia usług i obsługi konsumenta
    technologia gastronomiczna
    usługi gastronomiczne
    usługi gastronomiczne i cateringowe

 

  • Wiesław Zujko
    Wychowanie fizyczne

 

  • Anna Żmieńko
    pracownia cukiernicza
    Praktyka zawodowa w CKZ

 

  • Marek Żuk
    higiena i mikrobiologia żywności
    podstawy przemysłu spożywczego
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia usług i obsługi konsumenta
    technologia gastronomiczna
    usługi gastronomiczne i cateringowe
    zasady żywienia człowieka

 

  • Jolanta Żurawska
    pracownia technologii gastronomicznej