Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Reklama
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów


1 Spotkania z Absolwentami 145
2 Michał Arciszewski- właściciel restauracji Prowincja w Supraślu. 897
3 Rafał Gożdzik-szef kuchni restauracji Lipcowy Ogród w Hotelu Podlasie 699
4 Mateusz Kozłowski-szef kuchni restauracji „ Receptura” w Białymstoku. 855
5 Patrycja Pułka i Dawid Malczyński - Gastro Strefa 1090
6 Mateusz Boruc - Gospoda Szwejka 725
7 Anna Olchowik - Hotel Lipowy Most Golf Park 700
8 Restauracja VESPER 756
9 Ça va - Damian Turczyniak 2019
10 Tomczuk Damian – młody szef kuchni restauracji w Bobrowej Dolinie 1188
11 Ewa Bałdyś-Jakuć – szef kuchni restauracji Hotelu Silver*** w Białymstoku 2014
12 Paweł Kaczmarek - kariera kelnera 1962
13 Damian Sasinowski - szef kuchni w Hotelu Supraśl i pani Halina Zambrowska - właścicielka Hotelu Knieja 1324
14 Mariusz Jabłoński - właściciel restauracji Alumnat w Tykocinie 3077
15 Anna i Andrzej Bienasz - właściciele Biesiady Weselnej w Kumiale 1101
16 Bartek Łukaszewicz i Konrad Kuzyka - Przyjaźń nad kuchenną deską 1350
17 Joanna Siemieńczuk - właścicielka Domu Weselnego Gracja w Białymstoku 1748
18 Zbigniew Bielawski - właściciel Sali Bankietowej „Magnolia” 1538
19 Mateusz Ciulkin - młody przedsiębiorca 1347
20 Krzysztof Remża - CAPITOL 1593
21 Radosław Majewski – dietetyk 2226
22 Dawid Stankiewicz - ekspert mBank-u 2790
23 Dawid Miłek - właściciel Baru Miły - kanapki, burgery 3053
24 Paweł Wojciechowicz - manager w Santanie 1467
25 Martyna Bogomaz - studentka matematyki finansowej 1950
26 Marcin Zalewski - barista z firmy Essenza Catering 2781
27 Lucyna Kakareko - florystka z Kwiaciarni Leśnej 2016