Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Nauczyciele i przedsiębiorcy w branży gastronomicznej działają wspólnie Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Czwartek, 17 Styczeń 2019 22:31
W dniu 14.12.2018 odbyło się spotkanie merytoryczne pomiędzy uczestnikami projektu (9 nauczycieli i 3 przedsiębiorców) oraz partnerami projektu: Daugavpils Tirdzniecibas profesionala vidusskola, Centro Superior De Hostelería Del Mediterraneo i liderem – Perfect Project w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku.

Odnośnie realizacji projektu „GaTIS – innowacyjne rozwiązania w turystyce i gastronomii”, realizowanego przez uczestników z ramienia Perfect Project, omówione i wyjaśnione podczas spotkania:
– diagnozę rezultatu 1 i obecnej sytuacji w każdym kraju w dziedzinie kształcenia zawodowego w branży gastronomicznej,
– objaśnienie teoretycznego (on-line) i praktycznego programu kursu w Walencji – „ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA W GASTRONOMII HOTELOWEJ JAKO METODA DYWERSYFIKACJI TURYSTYCZNEGO PRODUKTU HOTELOWEGO”
– przedstawienie każdego z partnerów projektu,
– omówiono kwestie organizacyjne związane z organizacją kursu w Walencji.

Autor Perfect Project Grudzień 14, 2018