Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Konkurs Gastronomiczny
Wyszukiwarka
Reklama
PODSUMOWANIE KONKURSU ,,CHEMIA W ŻYWNOŚCI’’ Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Czwartek, 20 Grudzień 2018 14:35

6 grudnia 2018 odbył się szkolny konkurs ,,Chemia w żywności” .

Do konkursu przystąpiło 7 dwuosobowych zespołów z różnych klas technikum.

I grupa – Paulina Smalak i Paweł Żukowski z klasy IIITF

II grupa – Katarzyna Ostrowska i Wojciech Chomczyk z klasy IIITF

III grupa - Kamil Górski i Kacper Gobiec klasa z klasy III TF

IV grupa - Mateusz Kasjaniuk i Hubert Gardocki z klasy 1TE

V grupa - Ewelina Kuchnio i Paulina Toczko z klasy 1TE

VI grupa - Beata Jatkowska i Martyna Werpechowska z klasy IV TF

VII grupa - Monika Markowska i Aleksandra Roszczenko z klasy IV TF

Wszyscy uczestnicy przystąpili do  trzech etapów konkursu: przedstawienie prezentacji multimedialnej, rozwiązanie testu i udzielenie odpowiedzi na 2 pytania ustne  dotyczące tematu wiodącego konkursu.

W zaciętej rywalizacji I miejsce uzyskały uczennice klasy IV TG Monika Markowska i Aleksandra Roszczenko, II miejsce przypadło uczennicom  klasy I TE Ewelinie Kuchnio i Paulinie Toczko ,  III miejsce uzyskała grupa z klasy IV TF – Beata Jatkowska i Martyna Werpechowska.

Zwycięzcy otrzymali nagrody książkowe, ufundowane przez Dyrektora Szkoły, pozostali dyplomy.

Konkurs oceniała komisja w składzie: mgr Joanna Łotko, mgr Wioleta Leżanka i mgr Agnieszka  Okuniewska.

Wszystkim gratulujemy i zapraszamy do udziału w następnym roku szkolnym.

Opracowała I.Charytoniuk