Wykaz podręczników w ZSG

Rok szkolny 2023-2024

 

 


KLASY PIERWSZE

Technikum Gastronomiczne

  • I TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • I TC - technik technologii żywności - pobierz
  • I TD - technik technologii żywności  - pobierz
  • I TE - technik żywienia i usług gastronomicznych  - pobierz
  • I TF - technik żywienia i usług gastronomicznych  - pobierz
  • I TG - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • I TH - technik żywienia i usług gastronomicznych  - pobierz
  • I TI - technik żywienia i usług gastronomicznych  - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz

 


KLASY DRUGIE

Technikum Gastronomiczne

  • II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
  • II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
  • II TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
  • II THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, jęz. angielski) - pobierz
  • II TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
  • Technik technologii żywności (po gimnazjum- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
  • Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po gimnazjum- semestr 3 i semestr 4) - pobierz

 

 

KLASY TRZECIE

Technikum Gastronomiczne

  • III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • III THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
  • III TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

 


KLASY CZWARTE

Technikum Gastronomiczne

  • IV TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • IV TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • IV THP  - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz

 


KLASY PIĄTE

Technikum Gastronomiczne

  • V TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • V TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • V TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz